Partnerségi együttműködési megállapodás


E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

laugea_logoPartnerségi együttműködési megállapodás a NOHAC Észak-magyarországi Autóipari Klaszter és a LAuGEA Litván Autóipari Klaszter között a

LITVÁN - MAGYAR ÜZLETI FÓRUM-on

Az MNKH Magyar Nemzeti Kereskedőház, az Enterprise Europe Network és a Vilnius Kereskedelmi, Ipari és Kézműves Kamara közös szervezésében, Vilniusban,  2018. április 25-én került megrendezésre a Litván - Magyar Üzleti Fórum.

Az Üzleti Fórum célja volt, hogy új együttműködések jöjjenek létre a magyar és a litván üzleti szféra képviselői között, ezáltal ösztönözve további gazdasági kapcsolatok létrejöttét. A szakmai találkozón lehetőség nyílt a litván cégek képviselőivel való személyes tárgyalások lefolytatására, szerződések, megállapodások megkötésére
Az eseményen a NOHAC-ot Juhász István ügyvezető igazgató képviselte.
A nagyszámú helyi résztvevő mellett 16 magyar vállalkozás és szervezet képviseltette magát a találkozón, melyet a szervezők végig kiemelten kezeltek és magas színvonalon bonyolítottak le.
A NOHAC számára fontos terület a külföldi gazdasági és szakmai kapcsolatok fejlesztése, ennek érdekében célul tűztük ki az ESCA minősítés megszerzését.
Céljaink eléréséhez fontos láncszem volt az üzletember találkozó keretében aláírt együttműködési megállapodás a litván partnerünkkel, akik szintén perspektívát látnak a klasztereink közötti kapcsolatban.
A partnerségi együttműködési megállapodás keretében a felek célja, hogy hatékony együttműködést hozzanak létre a klaszterek tagjai között, valamint támogatják egymást az általuk szervezett konferenciák, tréningek, üzletember találkozók, céglátogatások kölcsönös lebonyolításában és nemzetközivé tételében.
A felek érdekeltek releváns, közös EU-projektekben való részvételben, mint partner vagy fő(lead)partner. A klaszterek rendszeresen értékelik majd a megállapodás pontjainak teljesítését és meghatározzák majd a további feladatok irányát.

Album_link